shoppen för kroppen

Shoppen för kroppen


Web Shop:


Kosttillskott som jag litar på som är rena, utan massa onödiga tillsatser och som är lättupptagliga för kroppen

  Till Alpha-Plus


Nu är det dags för detox! Rekommenderar starkt Detox Plus paketet från Alpha Plus

Mer info här: www.alpha-plus.se/wp-content/uploads/2015/11/DetoxPlus-utskriftsversion2013.pdf


 


Till  Holistic Vitamera

På min praktik:

Presentkort på massage, 60min. 900kr. (eller valfri summa)

En skön uppskattad present till den som bara behöver en stunds avkoppling, eller för den som har värk i kroppen. Du behöver inte veta vilket. Jag för journal när patienten kommer till mig och dagsläget får avgöra vad behandlingen blir. Jag rekommenderar en timmes behandling, men du avgör vad du vill ge, se prislistan för mer info.


Ancient mineral oil- Magnesium spray 237 ml.  239 kr.

En fantastisk spray som jag använder i mina behandlingar, men som också är mycket bra att använda för eget bruk. Det sprayas direkt på kroppen istället för att gå via magtarmkanalen.

Magnesium är en vanlig brist i våra kroppar som kan orsaka spända stela muskler, spänningsvärk, svårt att slappna av, sömnproblem, muskelkramp etc. utmärkt att använda allt från elitidrottande till äldre och för gravida.Vissa kosttillskott


Shakti Spikmattor Jag rekommenderar dem verkligen! Först gör det ont, sen kommer värme och sen en ljuv avslappning.

Mer info:  www.shaktimattan.se


*Original, orange eller grön "lagom" tryck. 499kr. Shakti Original är den mest sålda Shaktimatta. Med sina 6000 aktiverande akupressurpiggar är den ett effektivt verktyg för välbefinnande. Med på köpet får du en CD-skiva med avslappningsövningar.


*Light; Gul- Lättare tryck. 499kr. Ju fler piggar desto mildare behandling Shakti Light med 8 000 piggar är framtagen som en lightmatta för nybörjare och för de som vill ha en mildare behandling. Med på köpet får du en CD-skiva med avslappningsövningar.


*Advanced; Blå lite vassare tryck. 499kr. Ju färre piggar desto djupare verkan Shakti Advanced är en spikmatta med bara 4 000 piggar. En tuffare matta som arbetar extra hårt och djupgående. Perfekt för idrottare och motionärer som vill ha intensiv behandling. Med på köpet får du en CD-skiva med avslappningsövningar.


*Delux; Svart och guld, 680kr. Den senaste och mest förfinade mattan i serien. Den är 10 cm längre och når upp i nacken eller ner över sacrum. De nya piggarna är snäppet vassare, vilket ger en ökad effekt. 6 000 akupressurpiggar gör Shaktimattan "luxery edition" till ett mycket effektivt verktyg för välbefinnande-elegant och lite längre matta


*Huvud band, skön vid spännings huvudvärk. 199kr. Ett pannband som aktiverar akupressur punkterna runt huvudet. Du kan lätt uppleva ett meditativt tillstånd, vilket ger djup avslappning av sinnet. Används lika bra hemma som på jobbet.


*Fot matta;En exklusiv akupressur "pad" för zon-terapi. 299kr. Den aktiverar akupressurpunkterna under fötterna, och behandlar hela kroppen samtidigt. Energinivån ökar och vi grundar oss i nuet. En praktisk "pad" som lätt fälls ihop och tas med överallt. påverkar hela kroppen, skön avkoppling- ger energi, kanske ha den på jobbet stå på den en stund på rasten.