NYHETS BREV

NYHETS BREV

 

 

September 2020

Nyhetsbrev

Augusti 2021


Gällande Corona tider


Håller extra god hygien och vid minsta sjukdomskänsla håller jag mig hemma. Vilket jag begär av er också. Så detta innebär att avbokning kan ske med kort varsel pga detta.


I dessa tider är det extra viktigt att hitta ett lugn och öka vårat immunförsvar på bästa sätt.Ta hand om kropp och själ!

Med massage Näringsterapi, funktionsmedicin och kinesiologi kan du komma långt!

Hitta dina obalanser, bli medveten och gör en förändring


Boka tid!

på Boka Direkt

Om du inte hittar den tid som passar eller om du har några frågor

ring på tel:070-407 65 69

Nu har jag värmt upp och jobbat i en vecka efter en härlig lång semester. Jag känner mig utvilad och taggad!

Hemma pågår fortfarande renovering av kök och målning av lägenheten. In med nya energier och ut med gamla försöka göra sig av med allt man inte behöver!!! Varför är det så svårt? Fengshui:

Börja med att städa upp ordentligt överallt. Ge bort, kasta eller sälj det du inte använder. Du kommer att känna dig befriad. Du har en relation till allt du äger och det tar energi. Behåll bara de föremål som fyller en funktion eller som du är mycket fäst vid.

Innan du företar några förändringar i din miljö röj först noga upp överallt. Gamla saker samlar inte bara damm utan blockerar också energ

från:

https://www.kristallrummet.se/Feng-Shui-Vind-och-Vatten.html


Det är ju faktiskt detta jag förespråkar när det gäller hälsa också! :-)


Nr.1 Ta bort det som stör! Spelar ju nästan ingen roll om du lägger till en massa bra saker om du inte tar bort det som stör. "Du måste börja med att släcka branden" innan du bygger upp din kropp igen"

ofta är det kostrellaterade födoämnen som skapar inflammation.

Det kan också vara gifter både det vi stoppar i munnen eller andas in. Tex:tandhistorik - amalgan, rotfyllningar- dolda infektioner mm.  Se över mediciner, kan vara något som ej är bra för just dej eller behöver regleras. Vad har du för hobbys- några gifter där? Avgaser, fabriks material, parfymer (kan innehålla 400 olika kemikalier). Det vi smörjer på kroppen, rengöringsprodukter på kroppen eller och i hemmet. Toxiska relationer och toxiska negativa tankar... Ett toxiskt hem- mögel, damm, inredningsmaterial, allergener... För mycket skärmtid, strålning... mm.


Har du någongång reflektert över vad du skulle kunna ta bort för att må bättre?

Många pratar om att de har dåliga gener och att det är kört....


Visst du kan födas med "dåliga" svaga gener. Vi har olika förutsättningar. Men då finns det något som heter Epigenitik Vad är det vi lägger på generna för att stötta dem eller tar bort för att avlasta dem. 

Jag är övertygad om att kroppen har en självläkande förmåga om den får rätt förutsättningar.


Ett bra sätt att reflektera över vad man stoppar i sig är att göra en detox 2-4gr/år. Hösten är en perfekt tid att göra en detox. Mina favoriter är Alpha plus detox paket eller Holistics.


Lycka till med din städning! :-)

 

 

Balans & Harmoni finns på Face book

 

Följ och dela gärna Balans & Harmoni på Face book

 

Klicka här: Balans & Harmoni Facebook sida

Copyright © All Rights Reserved